Observer dhe Alan Wake’s American Nightmare janë falas në Epic Store
Koha për giveaway-in e ardhshëm të Epic. Observer dhe Alan Wake's American Nightmare janë dy nga lojërat e reja të disponueshme falas në Epic Games Store këtë javë. Ato do të mund të merren dhe të mbahen gjithmonë në koleksionin…