Tag: objective bounties

Gjithçka që duhet të dini për sistemin Objective Bounty të LoL këtë preseason
Disa njerëz e kanë krahasuar League of Legends me një luftë të tensionuar midis 10 luftëtarëve të furishëm. Dhe në preseason 2022, Riot Games do të shtojë një mënyrë tjetër për ekipet që të kthehen dhe të fitojnë nga çdo…