Tag: obduction

Këto janë lojërat falas të kësaj jave në Epic Games Store
Janë zbuluar titujt falas të javën së ardhshme të Epic Games Store. Loja e mbrojtjes Defense Grid: The Awakening dhe shooters e first person WW1 Verdun do të shkarkohet falas nga 22 korrik deri më 29 korrik. Lojërat do të…