Si të shkarkoni skedarët League of Legends: Wild Rift APK dhe OBB
Këto janë hapat që duhet të ndiqni për ta instaluar League of Legends: Wild Rift Pritjes për versionin celular të League of Legends, Wild Rift, po i vjen fundi. Loja fillon closed Beta-n e saj të parë rajonale më 16…