Tag: OB28

Linku i shkarkimit APK për Garena Free Fire OB28
Garena ka lëshuar përditësimin e shumëpritur të patch-it tjetër OB28 të Free Fire Advance. Ky është përditësimi më i fundit beta për Free Fire dhe përfshin të gjithë përmbajtjen e re që lojtarët mund të shohin në përditësimin tjetër global.…