Tag: OB25

Garena poston patch notes për Free Fire OB25
Update OB25 në Free Fire vjen sot. Garena bëri të ditura patch notes për të dje përmes një postimi në blogun e saj, duke konfirmuar disa nga veçoritë e reja dhe ndryshimet që do të vijnë në lojë. Leak-u më…