Tag: OB23 update

Zbulohet zyrtarisht data e lançimit të Free Fire OB23 update
Free Fire OB23 update do të lançohet së shpejti. Free Fire: 3volution do të jetë plotësisht i bazuar në festimin e tre-vjetorit të lojës. Update-i do të sjellë një personazh të ri, një kafshë, një mode dhe një armë të…