Tag: nzxt

Atlete me RTX 3080?!
Këto atlete me RTX 3080 do të kenë edhe RGB Ndërkohe që bota është në krizë për karta grafike dhe sidomos për serinë më të fundit të Nvidia RTX 30, një bashkëpunim midis NZXT dhe kompanisë Artifact Studios sjell atletet…