fbpx
NYPD ka përdorur PewDiePie për ti mësuar policëve të ‘bëjnë humor’
Duket se kanë gjetur njeriun e duhur. Në këto kohë që jetojmë, të gjithë janë duke e përdorur median sociale për të ngritur zërin e tyre në një farë mënyre dhe për tu shprehur. Kjo është e aplikueshme në të…