Tag: nvidia rtx

Nvidia RTX 4090 ka fuqi të lartë për të vjedhur passwords
Një Nvidia RTX 4090 e vetme teorikisht mund të hapë një fjalëkalim me tetë karaktere në pak më shumë se gjashtë orë, sipas një studiuesi të sigurisë. Nvidia RTX 4090 ofron një hap të madh në performancë kur bëhet fjalë…
Kartat grafike Nvidia RTX 4090 Ti mund të lançohen me 46GB VRAM
Kartat grafike Nvidia RTX 4090 Ti mund të jenë rrugës dhe mund të marrin më shumë fuqi sesa produktet e tjera të serisë RTX 4000. Sipas informacionit të Kopite7Kimi, ekipi i gjelbër po shqyrton një variant të ri të RTX…
GeForce RTX 3090 po vjen?!
NVIDIA mesa duket po vazhdon të njëjtën metodë prodhimi duke nxjerre modele të reja kartash grafike në vend që të rrisë stokun e kartave aktuale. Një leaker hardwaresh, i cili ka një histori pozitive ka pohuar se NVIDIA po përgatit…
Gjithçka që dimë rreth Nvidia RTX 3080 Ti
Sipas leak të fundit që janë përhapur, Nvidia RTX 3080 Ti, kjo kartë grafike do të vijë së shpejti në treg dhe pritet që të ketë një çmim tepër të lirë. Sipas thashethemeve thuhet se RTX 3080 Ti do të…