Tag: nvidia rtx 3090ti

Dikush porositi një RTX 3090 Ti nga Amazon dhe i sollën rërë
Ky Gamer brazilian Maurício Takeda zbuloi se GeForce RTX 3090 Ti nga Amazon ishte zëvendësuar nga një tas me rërë. Me çmimet e GeForce RTX 3090 Ti që tani bien shumë poshtë pas rënies më të fundit në vlerën e…
Nvidia lançon kartat grafike RTX 3090 Ti
Pas një vonese prej disa muajsh, Nvidia më në fund ka lançuar RTX 3090 Ti. I përshkruar nga krijuesit e tij si "një monster of GPU", ne mund ta vërtetojmë këtë pasi kemi parë se çfarë prodhuesit e palëve të…