Tag: nvidia rtx 3080 ti

Nvidia njofton GeForce RTX 3080 Ti ($1200) dhe RTX 3070 Ti ($600)
NVIDIA zbuloi sot dy shtesa në familjen GeForce RTX: GeForce RTX 3080 Ti dhe GeForce RTX 3070 Ti, të disponueshme së shpejti nga rrjeti i saj global i partnerëve të GeForce. GPU e re e familjes GeForce RTX, RTX 3080…
Gjithçka që dimë rreth Nvidia RTX 3080 Ti
Sipas leak të fundit që janë përhapur, Nvidia RTX 3080 Ti, kjo kartë grafike do të vijë së shpejti në treg dhe pritet që të ketë një çmim tepër të lirë. Sipas thashethemeve thuhet se RTX 3080 Ti do të…