Nvidia’s RTX 3070 është vonuar
Ja se cilat janë arsyet përse Nvidia’s RTX 3070 është vonuar Shtatori ishte një muaj i hidhur për lojtarët e PC për shkak të një azhurnimi, pasi të dy GeForce RTX 3080 dhe 3090 dolën në të njëhtën kohë, fluturuan…
Njoftohen kartat e reja grafike, Nvidia GeForce RTX 3090, 3080 dhe 3070
Ato mund të arrijnë deri në 8K 60fps Nvidia ka zbuluar gjeneratën e ardhshme të serive 3000, dhe këtë herë ato vijnë me Ampere tech për të përmirësuar shumë shpejtësinë dhe performancën. Karta më e mirë, GeForce RTX 3090, është…