Tag: nvidia geforce now

Tashmë mund të luani 4K dhe 120FPS në Nvidia GeForce Now
Nvidia GeForce Now ofron cloud gaming për përdoruesit e saj në platforma të ndryshme si PC, Mac dhe pajisjet mobile dhe së fundmi një përmirësim i fundit iu ofron lojtarëve mundësinë që të luajnë 4K ose 120FPS. Para këtij përmirësimi,…