Nutaku prezanton console-in e ri vetëm për të rritur
Shumë gjëra po ndodhin për sa i përket biznesit të console-ve këto ditë. Nintendo është duke kërcënuar se do të ndalojë prodhimin e tyre, dhe Mad Box po premton të jetë më i fuqishmi, ama të gjithë kanë dashur të…