Tag: nuketown

Një hartë e Black Ops 4 mund të vijë në CoD: Mobile Season 13
Call of Duty: Mobile Season 13 është afër dhe një pamje e hershme sugjeron që një hartë klasike, tërheqëse për fansat, e Black Ops po vjen në lojë Një imazh teaser i shpërndarë nga llogaria zyrtare e Call of Duty:…
Cila lojë Call of Duty ka pasur hartën më të mirë Nuketown?
Nuketown është harta më ikonike nga seria Treyarch Black Ops dhe pa dyshim ekskluziviteti i Call of Duty si një e tërë, por cila ribërje e hartës popullore ishte më e mira? Black Ops është seria kryesore e Call of…
Një e dhënë drejt Nuketown është zbuluar në hartën e re të Black Ops Cold War
Lojtarët e Black Ops - Cold War kanë zbuluar një easter egg që hedh shenja drejt Nuketown nga BO1 në hartën Cartel, e cila është një nga hartat e reja në Open Beta të lojës Të gjithë e dinë që…
Si të luani Nuketown të ​​Call of Duty në Fortnite – Guida e GameON
Mode-i Fortnite Creative ka hapur derën për shumë mundësi brenda lojës, të tilla si rikrijimi i hartës së Call of Duty të fansave, Nuketown Kjo vendndodhje e famshme u prezantua për herë të parë në Call of Duty: Black Ops…
Apokalipsi i zombive ka ardhur në Call of Duty: Black Ops 4
Si duket pjesa e të vdekurve që levizin në Call of Duty: Black Ops 4 u mërzit duke qëndruar në Zombies mode dhe është shpërndarë tani në të gjithë pjesën tjetër të lojës, duke filluar një apokalips zombish. Operation Apocalypse…
Mirëprisni ardhjen e Nuketown në Call of Duty: Black Ops 4
Nuketown do të vijë në Call of Duty: Black Ops 4. Ky version i ri i Nuketown ka një estetikë vizuale të Rusisë dhe duket mjaft i ftohtë gjithashtu. Fatkeqësisht nëse nuk keni PlayStation 4 do t'iu duhet të prisni pak…