Shikoni trailerin e Nuketown ’84 në CoD: Black Ops Cold War
Nuketown rikthehet. Nuketown ’84 është një ripunim i hartës fillestare që është publikuar fillimisht në lojën e 2010s, CoD: Black Ops. Që nga ajo pikë ka patur ri-lançime të saj në Black Ops 2, Black Ops 3 dhe Black Ops…