Është zbuluar fundi sekret i Metal Gear Solid 5
U deshën pesë vite që ky fund të arrihej Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ka një fund sekret që hapet vetëm kur çdo lojtar i lojës ka hequr armët nukleare nga baza e tyre në lojë. Cutscene u…
Mund të luani hartat e CS:GO në Minecraft
Këto krijime janë të pabesueshme. Counter-Strike: Global Offensive dhe fansat e Minecraft kanë kombinuar lojërat e tyre të preferuara, duke sjellë ripunime shumë të sakta të hartave të CS:GO në lojë. Counter-Strike: Global Offensive është një nga lojërat më popullore…