Tag: nuclear energy

Është krijuar një Game Boy që mund të zgjasë për 100 vjet
Në frymën e vërtetë të viteve '80, inxhinieri dhe YouTuber Ian Charnas ka shpikur një Game Boy me energji bërthamore. Thjesht duke menduar për një krijim të tillë, njerëzit mund të ndihen çuditshëm. Gjenerimi i energjisë bërthamore zhvillohet në impiante…