Star Wars Jedi: Fallen Order është loja e dytë më e shitur e vitit të kaluar
Jedi: Fallen Order është loja e dytë më e shitur e 12 muajve që çojnë deri në tetor, të paktën në SHBA, sipas grupit të shitjes NPD. Lista renditet sipas shitjeve në dollarë dhe përfshin vetëm shitjet e plota të…
Lançimi i Epic Games Store ka dëmtuar shpenzimin në PC
Mesa duket Epic Games Store nuk ka qënë pozitiv për të gjithë Epic Games Store ka kontribuar në uljen e shitjeve dixhitale në PC në të gjitha platformat, përfshirë këtu Steam, sipas analistit të NPD Mat Piscatella. Mbase konkurrenca nuk…
Forza Horizon 4 arrin të ketë mbi shtatë milion lojtarë
Forza Horizon 4 ka sjellë mbi shtatë milion lojtarë që kur u lançua në tetor. Kjo shënon një nivel mjaft të madh suksesi për të. Zhvilluesi i saj, Playground Games nuk ka dhënë informacione specifike se si deshifrohen këto numra…