Tag: Nozawa

Gjyshja bën një super imitim të Gokut
Kur bëhet fjalë për Dragon Ball, ekskluziviteti ka mirëpritur të gjitha llojet e talenteve në listën e saj. Sigurisht, ka vetëm disa të veçantë që i kanë dhënë zë Gokut. Dhe tani, një gjyshe e dashur po bëhet virale pasi…