Tag: notre dame

Assassins’s Creed Unity u shkarkua 3 milion herë javën e kaluar
"Po bjeri mor qylit.." Më shumë se tre milion njerëz shkarkuan lojën Assassin's Creed Unity javën që lamë pas. Sigurisht që loja ishte falas dhe nuk bëri 3 milion shitje nga hiçi. Mund ta mbani mend që pas eventit fatkeq…
Ubisoft po rimburson lojtarët që blenë Assassin’s Creed Unity ditët e fundit
Kompanisë gjithashtu i është dashur të rrisë kapacitetin e serverave. Pas ndodhisë fatkeqe të Notre Dame, Ubisoft dhuroi €500,000 për restaurimin e katedrales dhe më e rëndësishmja dha falas Assassin's Creed Unity për një javë. Oferta ende vazhdon deri në…
Ubisoft dhuron €500,000 për Notre Dame dhe jep falas Assassin’s Creed Unity
Ubisoft ka njoftuar se do të dhurojë  €500,000 për të ndihmuar në restaurimin dhe rikonstruktimin e Katerdrales së Notre Dame, e cila është dëmtuar në një zjarr që shkatërroi shumë pjesë të saj. Në një konferencë për shtyp, Ubisoft gjithashtu…