Holiday update në Free Fire solli personazhe dhe armë të reja
Ka patur gjithashtu edhe ndryshime në progresionin në Free Fire Festat duket se kanë ardhur herët për lojtarët e Free Fire, një prej lojërave battle royale më popullore në botë. E zhvilluar dhe e publikuar nga Garena, update i 11…