Veçoritë më të mira të kamerës së Samsung S20 po vijnë në S10 dhe Note 10
Duke përfshirë Single Take, Night Hyperlapse, dhe më shumë Samsung po sjell një mori veçorish të kamerës dhe të softuerit të Galaxy S20 për telefonat e vitit të kaluar Galaxy S10 dhe Note 10 në një update të softuerit, njoftoi…
Interneti 5G arrin shpejtësi download 1.6 Gbps në Galaxy Note 10
Megjithatë bateria shkarkohet shumë shpejt Gjigandi korean i teknologjisë Samsung është i pari prej prodhuesëve të smartphone në botë që ka implementuar mundësinë për të përdorur rrjetin 5G në smartphone-t e tyre flagship. Versione specifike të Samsung Galaxy S10 dhe…