Sipas një leak-u të ri, iPhone 12 nuk do të ketë një notch
Ky është leak-u më i fundit rreth dizajnit të iPhone 12 Është fillimi i një viti të ri dhe, për ju që nuk e dini, Apple pritet të lançojë iPhone 12 me një dizajn tërësisht të ri, edhe pse fillimisht…