Tag: NORTHWEST ISLAND

Update i Season 13 i PUBG do të prezantojë një dhomë të re plot me loot
PlayerUnknown's Battlegrounds ka njoftuar se sezoni i tij i 13-të i PUBG do të mbërrijë më 4 gusht për PC, dhe 12 gusht për konsolat. Sezoni i ri përfshin përditësime si për hartat Taego ashtu edhe për Sanhok, një map…