Tag: nobara

Shihni këtë cosplay të Jujutsu Kaisen si Nobara Kugisaki
Akemy Sama është një perfeksioniste kur bëhet fjalë për cosplays e saj, dhe ajo gozhdoi absolutisht marrjen e saj ndaj Nobara Kugisaki, tritagonistja me çekiç në animen e suksesshme Jujutsu Kaisen. Ashtu si shumica e animeve të marra nga manga…