Tag: no build

Fortnite mund ta mbajë më gjatë modalitetin pa ndërtim
Battle Royale i Fortnite pushtoi botën e lojërave kur u lançua në vitin 2017. Duke i lejuar lojtarët të përshkojnë një hartë të hapur, duke ndërtuar burimet dhe armët e tyre derisa të luftonin lojtarët e tjerë për t'u bërë…
Fortnite mund të sjellë një “No Build Mode”
Sipas një leaker-i të famshëm të Fortnite, Epic Games po punon në një modalitet "No Build" që mund të zbulohet së shpejti. Se si duket në të vërtetë, mbetet për t'u parë, por duket e sigurt të thuhet se do…