Tag: nitr0

Nga CS:GO tek Valorant: këta janë lojtarët që kanë ndërruar lojë gjatë 2020
Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) dhe Valorant kanë sjellë një numër të madh ndryshimesh në esports gjatë vitit 2020. Disa nga këto ndryshime ishin lojtarët të cilët kaluan nga loja e Valve, CS:GO, në atë të Riot Games, Valorant. Më…
Ish-ylli i CS:GO nitr0 do të kalojë në Valorant
Ai është lojtari i fundit nga CS:GO që po kalon drejt Valorant Sipas raportimeve të fundit, ish-lojtari legjendar i Team Liquid në CS:GO nitr0 do të kalojë drejt lojës së re të Riot Games, Valorant. Ai është ende në diskutime…