Tag: nioh

Këto janë lojërat falas në Epic Games Store këtë javë
Lojërat falas të kësaj jave në Epic Games janë loja Sheltered dhe Nioh: Complete Edition i Team Ninja. Të dyja janë falas për një javë, si zakonisht, dhe shoqërohen nga një mori zbritjesh të tjera më të vogla në Epic…
PlayStation Store është tejmbushur me oferta të reja
Vala e ofertave të reja arriti sot në PlayStation Store me çmime që kanë rënë më shumë se gjysma e çmimit fillestar. Çmimet e reja janë lojëra të mëdha, por edhe lojëra indie. Ulja do të zgjasë deri në 18…