fbpx

Tag: nintendo switch monster hunter rise edition

Nintendo Switch dhe Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition do të lançohen në Europë më 26 mars
Edicioni MONSTER HUNTER RISE i Nintendo Switch vjen së bashku me një kod shkarkimi për MONSTER HUNTER RISE plus Kit Deluxe DLC dhe përmbajtje bonus Lojtarët në të gjithë Europën do të jenë në gjendje të luajnë me stil në…