Tag: nintendo switch games

10 lojëra që mund ti blini lirë për Nintendo Switch
Është e vështirë të investosh 300 dollarë në një konsolë dhe më pas të justifikosh 60 dollarë të tjera në një lojë. Kjo është veçanërisht e mundimshme për Nintendo Switch, një konsolë për të cilën lojërat e lira janë të…