Tag: nintendo kirby

Kirby and the Forgotten Land lançohet këtë javë
Loja më e re e Kirby e quajtur, Kirby and the Forgotten Land do të vijë këtë javë ne Nintendo Switch duke na sjellë një aventurë dhe botë të re të mbushur plot me surpriza. Kirby and the Forgotten Land…