Tag: Nintendo DS

Dikush bëri që Counter-Strike të funksiononte në Nintendo DS
Një fans i zgjuar Counter-Strike ndërtoi një version plotësisht të luajtshëm të lojës klasike për Nintendo DS dhe po, ju mund të synoni dhe të qëlloni me laps. Counter-Strike, loja që do të vazhdojë të nxjerrë një peizazh esportiv prej…
Switch bëhet sistemi i dytë më i shitur Nintendo në SHBA
Shitjet totale të Nintendo Switch në SHBA kanë tejkaluar më në fund ato të Nintendo DS, sipas të dhënave të fundit. Kjo e bën Switch, i cili u lançua ​​më 3 Mars 2017, konsolën e dytë më të shitur Nintendo…
PS4 është konsola e dytë më e shitur e të gjitha kohërave
Lojërat ekskluzive shesin konsolën dhe PS4 është prova për këtë PlayStation 4 ishte një rikthim i fuqishëm për Sony, pas ecurisë së ngadaltë të PlayStation 3 në gjeneratën e kaluar. Nuk u desh shumë që madje që konsola të ishte…