fbpx
Nintendo do të fokusohet plotësisht në Software për E3 2019
Kjo do të thotë që nuk duhet të presim për ndonjë hardware të ri Switch Nintendo ka njoftuar planet e saj për E3 2019 dhe janë në të njejtën ide me atë që kompania ka bërë edhe vitet e fundit.…
Konfirmohet Nintendo Direct i parë i 2019, së bashku me Fire Emblem
Nintendo Direct do të zhvillohet sot në orën 23:00. Nintendo ka konfirmuar se do të zhvillojnë Nintendo Direct të parë të 2019 sot, në 13 shkurt 2019. Pritet që eventi të zhvillohet rreth orës 23:00 me orën tonë dhe do…
Lançohet data e shërbimit ‘Nintendo Switch Online’
Gjatë vitit të kaluar, Nintendo është kthyer në tregun e konsolave falë lançimit të suksesshëm të Nintendo Switch. Kur konsoli hibrid u lëshua në mars të vitit 2017, i  mungonin veçori të dukshme si shërbimi online, i cili u njoftua…
Nintendo Direct në 06/09/2018
Lojërat do të prezantohen për Nintendo Switch dhe 3DS. Tune in 9/6 at 3pm PT for a new Nintendo Direct featuring around 35 minutes of information on upcoming Nintendo #3DS and #NintendoSwitch titles!https://t.co/vZbh2Ng6u1 pic.twitter.com/WVMdZYeGFv— Nintendo of America (@NintendoAmerica) September 5,…