Shkarkimet e kësaj jave në Nintendo
Tani po bëjmë hapa të mëdha drejt biznesit të Krishtlindjeve dhe për Nintendo eShop do të ketë SHUMË lojëra të reja çdo javë. Nintendo eShop gjithashtu do të përmbytet me lëshime të reja këtë javë dhe madje mund të ketë…
Lançohet data e shërbimit ‘Nintendo Switch Online’
Gjatë vitit të kaluar, Nintendo është kthyer në tregun e konsolave falë lançimit të suksesshëm të Nintendo Switch. Kur konsoli hibrid u lëshua në mars të vitit 2017, i  mungonin veçori të dukshme si shërbimi online, i cili u njoftua…
Nintendo Direct në 06/09/2018
Lojërat do të prezantohen për Nintendo Switch dhe 3DS. Tune in 9/6 at 3pm PT for a new Nintendo Direct featuring around 35 minutes of information on upcoming Nintendo #3DS and #NintendoSwitch titles!https://t.co/vZbh2Ng6u1 pic.twitter.com/WVMdZYeGFv— Nintendo of America (@NintendoAmerica) September 5,…