Tag: nintedo

Kur do të dalë Legend of Zelda: Breath of the Wild 2?
The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 është një nga lojërat më të pritura në botë. Por jashtë faktit që loja ekziston dhe është në zhvillim e sipër, dihet shumë pak për të, përfshirë edhe kohën kur do…
Ratchet & Clank vijnë në Fall Guys
Me daljen në treg të Season 5 të Fall Guys, në 20 korrik, ka ardhur një mori përmbajtjesh të reja. Kjo përfshin mjaft përmbajtje crossover nga Insomniac's Ratchet & Clank: Rift Apart. Fall Guys ishte hiti i papritur indie i…