Tag: ninjas in pyjamas

Bad News Eagles humb ndaj NIP, s’kualifikohet nga Blast Premier
Bad News Eagles ishte pjesë e BLAST Premier Spring Showdown 2022 Europe dhe ku u përball gjatë ditës së djeshme kundër ekipit të Ninjas in Pyjamas. Gjatë përballjes së tyre kundër NIP, ekipi i BNE fatkeqësisht humbi me rezultatin 2…
Bad News Eagles kualifikohet në PGL Major Antwerp 2022
Gjatë kësaj jave Bad News Eagles ka qenë pjesë e tournamentit të PGL Major Antwerp 2022: European RMR B i cili iu ofronte një shans për t’u kualifikuar në PGL Major Antwerp 2022. Dhe pas shumë vështirësish dhe pengesash, BNE…
Ninjas in Pyjamas mund të krijojnë një ekip në League of Legends
Një prej organizatave më të mëdha të esports do t'i bashkohet LoL Ninjas in Pyjamas, një prej organizatave më të mëdha të esports në Europë, duket se dëshiron të kthehet në League of Legends, sipas një tweet-i nga CEO i…