Senua’s Saga: Hellblade 2 është loja e parë për Xbox Series X
Hidhini një sy grafikave të Xbox Series X Microsoft zbuloi Xbox-in e ri në The Game Awards ditën e djeshme, Xbox Series X. Së bashku me të, ata zbuluan një lojë tërësisht të re nga Ninja Theory, Senua's Saga: Hellblade…
Është njoftuar data a lançimit për Hellblade: Senua’s Sacrifice
Nga Gushti, loja do të jetë në dispozicion vetëm në format digjital. Loja e ardhshme aksion, Hellblade: Senua's Sacrifice, do të dalë për PS4 dhe PC më 8 Gusht. Studio zbuloi datën e lançimit me një trailer të ri për…