Tag: Ninja Gaiden

Nintendo eShop sjell lojëra të reja këtë javë
Nintendo eShop ka sjellë disa lojëra të reja këtë javë të cilat janë ndryshe nga ato që shohim zakonisht. Prandaj sigurohuni që t’i hidhni një sy Nintendo eShop. Game Builder Garage Keni dashur ndonjëherë që të mësoni si të programoni…
Këto janë lojërat e tetorit për Xbox Games With Gold
Ka ardhur ajo koha sërish që Microsoft të njoftojë lojërat e tetorit për Xbox Games With Gold. Këto konsistojnë në 4 lojëra të ndryshme që abonentët e Xbox Live Gold shkarkojnë dhe luajnë falas çdo muaj. Për tetorin kemi të…