Tag: nilah lol

Gjithçka që duhet të dini për champion e ri në LOL
Nilah the Unbound Joy do të jetë champion-sja e re e ardhshme e League of Legends. Ja çfarë dimë për rolin e saj dhe datën e lëshimit kur Riot do të sjellë Nilah në serverat e LoL. Nilah duket se…