Tag: Niki Minaj

Addison Rae përflitet të fillojë një karrierë këndimi me Niki Minaj
Addison Rae po përflitet të fillojë karrierën e saj të fushën e muzikës për pak javë, duke filluar me një single me Nicki Minaj dhe një album të prodhuar nga Benny Blanco. Thashethemi filloi me një mesazh nga Deuxmoi, një…