Hartat e Night mode mbërrijnë në CoD: Mobile
Tashmë mund të luash Hackney Yard, Crash dhe Summit në night mode Fansat e Call of Duty: Mobile tani mund të luajnë hartat e lojës në errësirë. Activision lëshoi modalitetin e natës në celular. Kjo është hera e parë që…
Night Mode në Warzone duket fantastike, por si mund të funksionojë?
Warzone hedh 150 lojtarë të Warzone në Verdansk, ku vetëm një skuadër mund të dali fitimprurëse, por çfarë do të ndodhte nëse gjërat do të bëheshin pak më të errëta në mode-in battle royale? Si do të dukej night mode…