Traileri i lançimit të Cyberpunk 2077 është këtu
Ne kemi parë shumë trailers dhe video të Cyberpunk 2077 tashmë, por me lëshimin e lojës tani të pashmangshëm, CD Projekt ka lëshuar atë të madhin: Traileri zyrtar i lançimit të Cyberpunk 2077 është këtu. Traileri është ndërtuar rreth klipeve…
Kjo është pamja e parë e Cyberpunk 2077 në PS4 Pro dhe PS5
Menjëherë pas pamjeve të para të javës së kaluar në Cyberpunk 2077 në konsola, zhvilluesi CD Projekt ka lëshuar një pamje të dytë të performancës në konsola, këtë herë duke u përqëndruar në PS4 Pro dhe PlayStation 5 përmes backwards…
Harta e Night City të Cyberpunk 2077 është bërë leak
Të navigosh një qytet të ri mund të jetë një makth i vërtetë. Fatmirësisht, të navigosh në Cyberpunk 2077 është qef, mbi të gjitha pas kësaj pamjeje të re të hartës së Night City. Siç është vënë në dukje nga…
Dy trailers të rinj të Cyberpunk 2077 shfaqin Night City dhe bandat që jetojnë atje
Lajmi i madh nga ekspozita e djeshme e Cyberpunk 2077 ishte zbulimi i kërkesave të sistemit për PC.  Por kjo nuk është gjithçka që ndodhi. CD Projekt gjithashtu lëshoi ​​disa trailers të rinj që shfaqnin Night City, makthin e gjerë…
CD Projekt Red shtyn datën e lançimit të Cyberpunk 2077
Mos u shqetësoni, loja gjithsesi do të lançohet në 2020, jo në 2077 CD Projekt Red ka shtyrë datën e lançimit të Cyberpunk 2077 deri në 17 shtator. Në një postim në rrjetet sociale, zhvilluesit thanë se do të duhen…