Stream-i i gameplay-it të Cyberpunk 2077 do të vonohet disa javë
CD Projekt Red thotë se "diskutime më të rëndësishme po ndodhin tani dhe ne duam që ato të dëgjohen" Zhvilluesi i Cyberpunk 2077, CD Projekt Red ka vonuar vitrinën e tij dixhitale për lojën, të titulluar Night City Wire, për…
Më shumë për Cyberpunk 2077 do të zbulohet në qershor
CD Projekt Red do të bëjë stream Night City Wire në 11 qershor Mesa duket do të zbulojmë shumë më shumë për Cyberpunk 2077 së shpejti. CD Projekt Red ka njoftuar Night City Wire për 11 qershor, i cili mesa…