Tag: nier

Xbox Game Pass humbet një nga lojërat më të mira
Abonentët e Xbox Game Pass dhe Xbox Game Pass Ultimate kanë humbur një nga lojërat e tyre më të vlerësuara këtë javë. Libraria e Xbox Game Pass përditësohet çdo javë me lojëra të reja dhe ndonjëherë lojërat tashmë në librarinë…
Nier Replicant Review
Nëse Nier: Automata kishte të bënte me zbulimin e njerëzimit tuaj në një botë pa jetë, Nier Replicant ka të bëjë me një botë që lufton dëshpërimisht për të ruajtur ata njerëz që i kanë mbetur dhe shpesh duke dështuar…
Nier: Automata po bombardohet me review negative në Steam
Mungesa e update-eve për Nier: Automata zhgënjen lojtarët në Steam të cilët përpiqen të tërheqin vëmendjen e Square Enix duke e bombarduar lojën me  reviews. Pas publikimit të tij në vitin 2017, Nier: Automata është bërë një hit i preferuar…