Lucian ishte kampioni me një ban rate prej 78.9 përqind
Nidalee dhe Twisted Fate dolën në vendin e dytë dhe të tretë Kampionati Botëror i League of Legends 2020 ka mbaruar dhe statistikat kanë dalur. Lucian u dallua si zgjedhja më e ndaluar e turneut. Gjuajtësi tradicional shkaktoi rrënim në…