Tag: nicoletters

Fansja e Yu-Gi-Oh bëhet e famshme nga karta e kreditit
Yu-Gi-Oh është një nga seritë më nostalgjike, dhe trashëgimia e tij vazhdon të rritet nga dita në ditë. Nëse nuk e dinit, Monsters Duels të preferuara janë ende të kërkuara këto ditë në sajë të lojës anime dhe letrave të…