Tag: Nicknames

Emrat më të mirë për në PUBG New State
Pas muajsh zhvillimi dhe fazave të testimit Alpha, PUBG New State më në fund u lançua për lojtarët. Titulli i fundit nga Krafton Inc. ofron një përvojë unike Battle Royale duke i çuar lojtarët në 2051. Pas shkarkimit të lojës,…
Emra për Free Fire, Maj 2021
Lojtarët e Free Fire janë shumë të hipnotizuar për të pasur pseudonime me stil për t'i veçuar ata nga turma. Lojtarët marrin një pseudonim menjëherë kur futen në lojë për herë të parë. Sidoqoftë, ata më vonë mund të ndryshojnë…