Tag: nick kelly

Kjo është videoja më e bukur e Twitch që duhet të shihni sot
Ky streamer i Twitch kaloi një moment prekës pasi mori shikuesit e tij të parë Shumë shpesh kur bëhet fjalë për Twitch, dhe kulturën e streaming në përgjithësi, ka tendencë të përqendrohet në takime negative ose zënka midis streamers. Kështu…